Ricerca in ArchivIA
Ricerca avanzata
Home page
Esplora l'archivio
Comunità &
Collezioni
Titolo
Autore
Soggetto
Corso
Settore disciplinare
Ciclo di dottorato
Anno accademico
Data di pubblicazione
Area utenti registrati
Aggiornamenti
via e-mail
My ArchivIA
Modifica profilo
Help
Informazioni su
ArchivIA (MIT)
ArchivIA - Archivio istituzionale dell'Universita' di Catania
>
Naviga per Corso Produzioni e tecnologie alimentari
vai a:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
o inserisci le iniziali:
Ordina per:
data di pubblicazione
titolo
data di deposito
Ordina per:
Ascendente
Discendente
Risultati/pagina
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Mostrati i risultati da 1 a 8 di 8
Data di edizione
Titolo
Autore/i
24-feb-2015
Alternative Feeding Resources in the Mediterranean areas to mitigate methane emissions from sheep
Diani, Wiam
4-mar-2014
Alternative Feeding Resources of Mediterranean Origin to Improve Lamb Meat and Pork Quality
Inserra, Letizia
7-mar-2016
Citrus Limonoids: Functional Chemicals in Agriculture and Foods
Rizza, Giorgio
30-gen-2017
Genetic polymorphisms at lipogenic loci in Modicana cows: effects on milk production traits in different feeding systems
Moltisanti, Valentina
7-mar-2016
Lactobacillus rhamnosus GG: a versatile probiotic species for foods and human applications
Pino, Alessandra
24-feb-2015
Plant secondary compounds in small ruminant feeding: an alternative to synthetic compounds for improving meat quality in low-input farming systems
Gravador, Rufielyn
24-feb-2015
Plant secondary compounds in small ruminant feeding in stall-fed and pastoral system in the Mediterranean
Gobindram, Mohammad Noor Ehsan Newaz
24-feb-2015
Ruolo di batteri lattici isolati da paste acide siciliane nell idrolisi delle gliadine antigeniche del glutine
Cremona, Samantha
Mostrati i risultati da 1 a 8 di 8
Browser supportati Firefox 3+, Internet Explorer 7+, Google Chrome, Safari
ICT Support, development & maintenance are provided by the
AePIC
team
@
CILEA.
Powered on
DSpace Software.